Η Mobile Εφαρμογή για Android “Οδηγός Λαγκαδά App”

Η Mobile Εφαρμογή για Android “Οδηγός Λαγκαδά App”

Ο Οδηγός Λαγκαδά είναι η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για όλους τους κατοίκους του Δήμου Λαγκαδά. Βρείτε ό,τι επιχείρηση ή επαγγελματία ψάχνετε εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή το tablet σας

Με την εφαρμογή “Οδηγός Λαγκαδά” για κινητά Android (σύντομα και για IOS) μπορείτε τώρα να βρίσκετε ότι επιχείρηση ή επαγγελματία ψάχνετε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά. Βρείτε όλες τις επιχειρήσεις οργανωμένες ανά κατηγορία ή περιοχή

Δείτε το βίντεο της εφαρμογής

Όλες οι πληροφορίες στο κινητό σας

Βρείτε ότι ψάχνετε μέσα από πλήθος κατηγοριών εύκολα και γρήγορα. Τώρα όλα τα στοιχεία της επιχείρησης που ψάχνετε, όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, website είναι διαθέσιμα όπου και αν βρίσκεστε.

Εύκολη Κατηγοριοποίηση

Όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στον Οδηγό Λαγκαδά έχουν οργανωθεί με προσοχή σε συγκεκριμένες κατηγορίες για εύκολη εύρεση και αναζήτηση.

Αναζήτηση ανά περιοχή

Εκτός από την κατηγοριοποίηση ανά είδος επιχείρησης, ο Οδηγός Λαγκαδά σας διευκολύνει να βρείτε τις επιχειρήσεις που ψάχνετε και ανά περιοχή – χωριό του Δήμου Λαγκαδά.

Έξυπνη Αναζήτηση

Με την έξυπνη αναζήτηση στον Οδηγό Λαγκαδά, μπορείτε να βρείτε ή να ανακαλύψετε νέες επιχειρήσεις με βάση λέξεις κλειδιά που έχουν όλες οι επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης...

Προσθέστε και εσείς τώρα τη δική σας επιχείρησή

Δηλώστε την τώρα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!